• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Салати - Salads

Салати - Salads

ЦЕЗАР САЛАТА

ЦЕЗАР САЛАТА

марула, кубети, пар...

150.00 ден.
ПИЛЕШКА ЦЕЗАР САЛАТА

ПИЛЕШКА ЦЕЗАР САЛАТА

марула, пилешки сте...

210.00 ден.
ТУНА САЛАТА

ТУНА САЛАТА

марула, туна, масли...

180.00 ден.