• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Главни јадења - Meal deals

Главни јадења - Meal deals

ГРИЛ ЧИЗ СЕНДВИЧ

ГРИЛ ЧИЗ СЕНДВИЧ

кашкавал, сланина, п...

170.00 ден.
ХОТ ДОГ

ХОТ ДОГ

лепче, пилешка виршл...

120.00 ден.
ШПАГЕТИ СО ПИЛ И ЗЕЛЕНЧИК

ШПАГЕТИ СО ПИЛ И ЗЕЛЕНЧИК

шпагети, пилешки сте...

240.00 ден.
ШПАГЕТИ СО ЗЕЛЕНЧУК

ШПАГЕТИ СО ЗЕЛЕНЧУК

шпагети, соја сос, к...

170.00 ден.
Чикен врап

Чикен врап

тортиља, пилешки ст...

170.00 ден.
Туна врап

Туна врап

тортиља, туна, марул...

160.00 ден.
Веџи врап

Веџи врап

тортиља, маслинки, п...

160.00 ден.
Стек со мешан зеленчук

Стек со мешан зеленчук

пилешки стек на скар...

240.00 ден.