• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Бургери - Burgers

Бургери - Burgers

БУРГЕР

БУРГЕР

100% јунешка плеска...

280.00 ден.
СПЕЦИЈАЛЕН БУРГЕР

СПЕЦИЈАЛЕН БУРГЕР

100% јунешка плеска...

320.00 ден.
ДАРЕ БУРГЕР

ДАРЕ БУРГЕР

100% јунешка плескав...

300.00 ден.
КРИСПИ ЧИКЕН

КРИСПИ ЧИКЕН

похован пилешки сте...

220.00 ден.
Чили Би Бургер

Чили Би Бургер

100% јунешка плеска...

300.00 ден.
Чикен Бургер

Чикен Бургер

пилешки стек на скар...

160.00 ден.
Смеш Бургер

Смеш Бургер

280.00 ден.