• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Предјадење - Starters

Предјадење - Starters

НАЧОС

НАЧОС

пченкарен чипс, топ...

150.00 ден.
ЛУТИ ПИЛЕШКИ КРИЛЦА

ЛУТИ ПИЛЕШКИ КРИЛЦА

специјалитет на паб...

200.00 ден.
МОЦАРЕЛА СТАПЧИЊА

МОЦАРЕЛА СТАПЧИЊА

180.00 ден.
КЕСАДИЉА

КЕСАДИЉА

тортиља, кашкавал, ...

140.00 ден.
ПИЛЕШКА КЕСАДИЉА

ПИЛЕШКА КЕСАДИЉА

тортиља, пилешки ст...

170.00 ден.
ПОМФРИТ

ПОМФРИТ

130.00 ден.
ПИЛЕШКИ ПРСТИ

ПИЛЕШКИ ПРСТИ

200.00 ден.
ЏАМБО КОМБО

ЏАМБО КОМБО

лути пилешки крилца...

550.00 ден.
ПЕЧЕНИ ПОЛНЕТИ КОМПИРИ

ПЕЧЕНИ ПОЛНЕТИ КОМПИРИ

сланина и кашкавал....

180.00 ден.
КРОКЕТИ

КРОКЕТИ

пире од компир, каш...

180.00 ден.
КРИЛЦА ВО БАРБЕКЈУ СОС

КРИЛЦА ВО БАРБЕКЈУ СОС

180.00 ден.
БРУСКЕТА

БРУСКЕТА

патлиџан, црвен кром...

150.00 ден.