• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Појадок - Breakfast

Појадок - Breakfast

ОМЛЕТ СО КАШКАВАЛ

ОМЛЕТ СО КАШКАВАЛ

110.00 ден.
ОМЛЕТ СО СЛАНИНА

ОМЛЕТ СО СЛАНИНА

140.00 ден.
СЕНДВИЧ СО ЈАЈЦЕ СЛАНИНА И КАШКАВАЛ

СЕНДВИЧ СО ЈАЈЦЕ СЛАНИНА И КАШКАВАЛ

140.00 ден.
кајгана на печено лепче

кајгана на печено лепче

110.00 ден.